Vadászszezon – Így irtok ti! Slam Poetry bajnokság a Hadikban

Phenom'enon
2016.05.11., 13:23

A Hadik Kávéház jól ismert múltbéli törzsvendégeiről, de idén céljai között szerepel többek között az is, hogy még jobban nyisson a kortárs költők és írók felé. Így jött az ötlet, hogy slam poetry bajnokságoknak adjon helyet a patinás kávéház, ami nyitott fülekre talált és a két kiemelkedően tehetséges költővel, Simon Mártonnal és Závada Péterrel kiegészülve elkezdődtek a háttérmunkálatok, márciustól pedig megalakult a Vadászszezon névre hallgató havi slam poetry bajnokság. A slam torna mellé állt a Bookline és a DRK is.

13040972_1612516229070312_2055116341504524731_o

A slam torna két részből áll, melyek menete:

Nyitott slam klub:
A klasszikus szabályokhoz igazodó, 12 fős versenyekre bárki nevezhet a vadaszszezon@gmail.com címen (a legközelebbire áprlils 1-től 5-ig). A jelentkezők közül – ha többen vannak, mint a létszámkeret – SORSOLÁSSAL választjuk ki a 12 havi fellépőt. Ismétlem: nem a jelentkezési sorrend alapján.

A verseny díjazása
I. hely 15 000 Ft
II. hely 10 000 Ft
III. hely 5 000
Drk cipő és póló ajándék, valamint Bookline könyvcsomag

A helyezésekről minden alkalommal 1 fő szakmai zsűri és 4 fő közönségzsűri dönt – utóbbiakat a helyszínen választjuk ki.

13041215_1612502059071729_6094210957033286880_o

Slam Torna:
egy 3 fordulós, egyébként szintén a klasszikus szabályokra épülő verseny lesz, ahová a március 9-i esten való részvétellel lehet “bekerülni”. Akik a júniusi fődíjért versenyeznek: Bárány Bence, Bíró Dénes, Kemény Zsófi, Molnár Péter, Szegedi Fanni és Tengler Gergely.

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.

A következő esemény május 12-én 19:00-kor kezdődik a Hadikban, várunk mindenkit szeretettel! További információk a Facebook-oldalon.

Minden szöveg elérhető a Youtube csatornán.

Címkék: , , , , ,

/ Követem a magazint!

Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás