Titokzatos kommunikációval és erős zenei kontenttel indul az első technoszexuális homohouse-kommandó

Phenom'enon
2016.03.17., 13:02

Az OMOH néven elstartoló, meleg és “technoszexuális” közönségnek szervezett bulisorozat felvonásain ezentúl egész éjjel kizárólag kompromisszummentes elektronikus zenék szólnak.

cover1

A budapesti OMOHpartik szervezőit a sorozat elindítása előtt több dolog is inspirálta; legfőképp mégis az, hogy három hangsúlyos zenegyűjtőről van szó, akiknek mániája a zene – ezzel együtt olyan zenék, amelyeket nincs kinek és hol lejátszani, holott virágzik a magyar főváros belvárosi partiszcénája.

És persze ott van Berlin. Közhelynek hangzik már a német fővárossal dobálózni, de ők tényleg úgy gondolják, hogy a németországival ellentétben a hazai melegéletnek nem igazán része a valódi house- és technokultúra – és ehhez még csak nem is kell nagyon elrugaszkodva a Berghain kultuszából kiindulni. Ezen szeretnének változtatni.

“Észrevettünk egy rést. Azt, hogy itthon nincs olyan buli, ahol ne diszkót vagy Beatport TOP100-as deep house-t, vagy leginkább csak szimplán a populárisabb, divatos zenéket játszanának. Jelenleg a legtöbb melegbuli puccoskodás kommersz zenékre, és valahol mintha a lényeg, a gyökerek elvesztek volna. Az OMOH zenei irányvonalát nehéz lenne behatárolni, mivel mindhárman a saját stílusunkat visszük az OMOH-ba. Promómixünket igyekeztük úgy összerakni, hogy végigmenjen néhány hangsúlyos zenei vonalon: a teljesség igénye nélkül van benne többek között Gerry Read, Palace, Mr. G, Furfriend, Kink” – mondta el magazinunknak a túlmagyarázást kerülő szervezőcsapat.

Az OMOH bemutatkozó teaserét egyik kedvenc YouTube-csatornájuk arca, Moskalus készítette:

Az OMOH-esemény erreminden más, ami OMOH, pedig itt:
facebook.com/OMOHbp
omohbp.tumblr.com

Címkék: , , , , , , , , , , ,

/ Követem a magazint!