Riszáló gumicukoralakokkal és vizuáldömpinngel ünneplik a kreatív szakma sokszínűgését

Szász Nóri
2016.07.5., 17:10

Vibráló tollakkal, színes konfettivel, szőrrel, gumicukorral és szalagokkal bevont avatarok lejtenek örömtáncot a Method Design legújabb sorozatában.

574553872_1280x720

A stúdiót az RSA produkciós cég bízta meg, hogy az Association of Independent Commercial Producers (AICP) szponzorai számára készítsen az arculatukhoz passzoló egyedi avatarokat. Az óriás vatta- és gumicukor figurák diszkós mozdulat soraiból egy egész kisfilm készült, amit a MoMA AICP díjátadó ünnepségén – ami a reklám és produkciós szakma sokszínűségét hivatott ünnepelni –  mutatták be.

method-studios-2016-aicp-sponsor-reel-designboom-02

A hipnotikusan szórakoztatóra gömbölyödött alkotás látványvilága és az alkalmazott technikái révén egyszerre dicsőíti a kreativitását, valamint a gyártási folyamat során alkalmazott különböző vizuális effektek változatosságát.

method-studios-2016-aicp-sponsor-reel-designboom-03
method-studios-2016-aicp-sponsor-reel-designboom-04
method-studios-2016-aicp-sponsor-reel-designboom-05
method-studios-2016-aicp-sponsor-reel-designboom-06
method-studios-2016-aicp-sponsor-reel-designboom-07
method-studios-2016-aicp-sponsor-reel-designboom-08
method-studios-2016-aicp-sponsor-reel-designboom-09method-studios-2016-aicp-sponsor-reel-designboom-010

project info: 

concept, design & direction: method design

production: method studios NY
director: rupert burton
creative director: jon noorlander
art director: johnny likens
lead houdini FX artist: tomas slancik
houdini FX artist: vraja parra
rigger: ohad bracha
producer: adrienne mitchell
motion capture: house of moves
client: RSA/AICP

Címkék: , , , , , , , , , , , ,

/ Követem a magazint!

Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás