Phenom'enon
2017.10.10., 19:27

Phenom’ DJs erősíti az ArtHungry Díjátadó afterpartiját

Az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal harmadik díjátadójára 2017. október 12-én, a Hygge rendezvényhelyszínen kerül sor a Bálna Budapestben. Az este folyamán átadásra kerülnek a kategóriagyőztes díjak és a közönségdíj is. A díjátadót Budapest legfrissebb design boltja, a Hyggében található Stilshop zenés megnyitópartyja zárja, a Phenom’ DJs közreműködésével.

18:00 / Megtervezett valóság – Design, divat, popkultúra

A Tilos Rádión futó műsor ezúttal élőben, a Hyggéből jelentkezik. Papír és design alcímmel hazai designerekkel beszélget a két műsorvezető, Farkas Zsuzsi és Hoffmann Petra.

Vendégek: Szolnoki-Szendrődi Judit – Malinovka, Balla Kriszti & Oszvald Lilla – Blacklist, Boldizsár Károly – Bomo Art Budapest

19:00 / 3. ArtHungry Díjátadó

A 3. ArtHungry Díj ünnepélyes díjátadóján kiderül, kik kapják idén a zsűri által kiválasztott kategóriagyőztes díjakat és különdíjakat, valamint az is, hogy ki viszi el a legtöbb voksért járó közönségdíjat.

20:00 / Stilshop megnyitóparty x Phenom’enon DJs

Az ünneplést Budapest legfrissebb design boltjának megnyitópartyjával folytatjuk, a zenét ezúttal a phenomenon.hu magazin szerkesztői – Biczó Andi és Hering Andris – pörgetik majd.

Az esemény a Design Hét Budapest 2017 programsorozat hivatalos része.

Facebook-esemény

Címkék: , , , , , ,

/ Követem a magazint!