Neked adjuk Solange és Bob Dylan legutóbb megjelent lemezét

Phenom'enon
2017.04.12., 12:17

Két fontos lemezzel indítjuk tavaszi nyereményjáték dömpingünket, mert a zenei anyagok fizikai formátumaiban mi még mindig hiszünk.

A nyereményjáték lezárult!

solange – a seat at the table

Solange albuma tavaly szeptember 30-án érkezett, és a A Seat at the Table címet kapta. Így már érthető is a 86 regisztráló asztal körüli kampánya, ami egy digitális, művészi képes szövegkönyv formájában érhető el a szerencséseknek, és itt bele is lehet lapozni.

 
 

Az albumról még annyit lehet tudni, hogy Lil Wayne, Dev Hynes, Sampha, Moses Sumney, Q-Tip, Kelly Rowland, The-Dream, BJ the Chicago Kid, Kelela, Sean Nicholas Savage is közreműködik rajta, valamint Devon Welsh és Matt Otto a Majical Cloudzból is társproducere lett egy dalnak. Solange pedig azt mondta a saját kiadójánál érkezett lemezről, hogy “ez a projekt identitás megerősítését szolgálja, a függetlenség, a gyász és a gyógyulás útján”.

bob dylan – the real royal albert hall concert 1966

Bob Dylan 1966. május 26-án rögzített legendás koncert kétlemezes verziója Bob Dylan két teljesen más oldalát mutatja be.

 
 

Míg az első lemez akusztikus dalokat tartalmaz, a másodikon egy elektronikus, ízig-vérig vad és élő előadást hallhatunk a tizenháromszoros Grammy-díjas énekes/dalszerző/költőtől, ami Dylan egyik legmeghatározóbb időszakának lenyomata, és ami minden rajongó számára kötelező darab!

Címkék: , , , , ,

/ Követem a magazint!
Köszönjük a részvételt mind a(z) játékosnak. A játék véget ért, a nyertes(eke)t értesítettük!