Phenom'enon
2017.06.23., 15:14

Már nem kell tovább várnunk, itt az új Imagine Dragons-album

Az Imagine Dragons a 2012-ben kiadott lemezével, a Night Visions-szel tört be a köztudatba. A futurisztikus alternatív rock dallamok hatalmas ismertséget és egy Grammy-díjat is hoztak az együttesnek.

A harmadik albumon, az Evolve-on az eddigiekhez képest jóval vidámabb, ám sokrétűbb dalokat hallhatunk.

„A tavalyi életem egyik legjobb éve volt, szerintem ez a zenénken is meglátszik.” – nyilatkozta az énekes, Dan Reynolds.

Az egy éves, önvizsgálattal töltött kihagyás hatására az együttes egy teljesen új, nyitottabb gondolkodásmóddal tért vissza. Előző lemezükkel, a Smoke + Mirrors-szal ellentétben már nem foglalkoztatják őket megoldhatatlan, spirituális kérdések, egyszerűen csak elfogadják a tényt, hogy nem kaphatnak választ mindenre.

„Olyasvalamit szeretnénk megteremteni, mint azok az albumok, amiken felnőttünk, amik által egy sokkal élénkebb, vibrálóbb világba menekülhettünk. Reméljük, hogy a lemez segít az embereknek, hogy a szép pillanatokra koncentráljanak, és lássák, hogy milyen ragyogó és színes az élet.” – tette hozzá Reynolds.

Az Evolve a mai naptól Magyarországon is elérhető, így a hazai közönség a július 1-jei VOLT-os koncerten már együtt is énekelheti a dalokat az együttessel.

Címkék: , , ,

/ Követem a magazint!