Kreatív márkakommunikáció: Eszközök és sikersztorik – Kerekasztal-beszélgetés

Phenom'enon
2018.09.30., 17:48

Az idei Arthungry Díj ünnepélyes átadója előtt a korábbi évek hagyományait követve izgalmas kerekasztal-beszélgetésre invitálunk titeket! Meghívott vendégeinkkel a kreatív márkakommunikáció stratégiáit, hatékony eszközeit, aktuális trendjeit és az ezekben rejlő lehetőségeket járjuk körül.

A beszélgetés témái:

• Szeretnéd felkelteni a releváns média képviselőinek érdeklődését alkotásaiddal, de nem tudod, mi legyen az első lépés?

• Szívesen megismernéd, mire jó és mire nem az influencermarketing?

• Kíváncsi vagy, miben lát fantáziát egy nemzetközi multi kommunikációs cég vezetője?

• Kíváncsi vagy, milyen kreatív eszközökkel dolgozik egy ügynökség?

Mindezekre és még sok más érdekes kérdésre kaphatunk választ meghívott vendégeinktől október 12-én 18.00 órai kezdettel.

A beszélgetés résztvevői:

SZŰCS JUDIT
A Coca-Cola Magyarország vállalati kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetője.

POLGÁR ODETT
Énekesnő

TILLINGER ZSÓFI
Újságíró, a Fashion Street magazin főszerkesztője.

HOFFMANN PETRA (moderátor)
A Stilblog.hu főszerkesztője, a Stilshop és a Temporary Designer Tattoos tulajdonosa.

FARKAS-ZENTAI LILI (moderátor)
Újságíró, a NeighbourART blog és online magazin alapítója, a Hype and Hyper magazin főszerkesztője.

További résztvevők bejelentése a következő napokban.

Az esemény után közvetlenül az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal negyedik díjátadója kerül megrendezésre, majd ezután a Phenom’enon DJs adja a talpalávalót.

A tavalyi ArtHungry Díjátadó | Fotó: 42bit.hu

Az est teljes programja:

18:00 – Kerekasztal-beszélgetés: Kreatív márkakommunikáció – Eszközök és sikersztorik
19:30 – 4. ArtHungry Díjátadó
20:30 – Phenom’enon DJs party / 5 éves a kontentdiszkó

A belépés ingyenes.

Facebook-esemény

Az esemény az idei Design Hét Budapest rendezvénysorozat része.

Címkék: , , , , , , , , ,

/ Követem a magazint!

Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás