!!! Észak-Korea állítólag feltalálta a másnaposságmentes szeszt !!!

Avatar photo
2016.01.20., 19:19

Tagadhatatlan, hogy a tudomány és a technológia őrült iramú fejlődésével- ennek minden hátulütőjével együtt is az életünk sok szempontból könnyebbé és kényelmesebbé vált a 21. század vívmányaival – egy dolog azonban az ősidők óta hiányzik. Ennek a SZENT GRÁLnak ezrek próbáltak már nyomára bukkanni, a kutatómunka talán még életeket is követelt, de most azt csiripelik a madarak, hogy Észak-Koreában végre rátaláltak a KINCSre, melyre az egész világ várt: a PIÁRA, AMITŐL EGYÁLTALÁN NEM LESZEL MÁSNAPOS.

Észak-koreai tudósok ugyanis azt állítják, hogy a komoly tudományos inputtal összeállított, ginzeng-alapú, lágy ízű, 30-40%-os alkoholtartalmú Koryo likőr fogyasztása nem jár semmilyen kellemetlen testi tünettel a következő napon. Az italt állítólag már évekkel ezelőtt kifejlesztették, de csak az ország elitje juthatott hozzá. A titok elvileg az, hogy cukor helyett „forralt és szárított, ragadós rizst” használnak. A varázsital nem csak hogy a kínzó fejfájástól is megóv, fogyasztása kifejezetten egészséges, mivel tele van alapvető aminosavakkal és vitaminokkal.

A helyi sajtó által egekig magasztalt isteni elixírhez azonban sajnos még csak Észak-Koreában lehet hozzájutni, ami azt jelenti, hogy az állítás hitelességét gyakorlatilag lehetetlen igazolni vagy cáfolni; nem ez azonban az első ginzengből készített csodaszer az országban: júniusban bejelentették, hogy kifejlesztettek egy Kumdang-2 nevű gyógyszert, amely az AIDS, a tuberkulózis, a rák és nagyjából minden más betegség ellenszere lehet.

06_kim_jong_un.w1200.h630

Kim Dzsongun (fotó: nymag.com)

Címlap fotó: fourpins.com

Címkék: , , , , , , ,

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.
/ Követem a magazint!

Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás