Csák Melinda
2018.02.8., 15:24

Eddig ez a legviccesebb könyv a városi jógáról

Te is azok közé az emberek közé tartozol, akik szkeptikusan fogadják a jógaedzők mókás hasonlatait a különböző pozitúrák megvalósításáról? Furcsának találod a kifacsarodott mozdulatokat, és még ha te is űzöd, humorral fogod fel ezeket? Ha igen, akkor ezt a könyvet neked találták ki!

 
 

Egy humoros, ugyanakkor komoly megközelítése a jógának Judith Stoletzky és a fotós Markus Abele új könyve, a Yoga while you wait. Tipikusan ábrázolt német emberek, akik a legföldibb és leghétköznapibb szituációkban gyakorolják a jógát. A könyv üzenete egyszerű: nem kell drága órákra járnod, hogy fejleszd tudásod. A mosdósorban állva, a liftben, vagy a fodrászodra várva épp, mindegy, csak mozgasd át a magad!

A fotók az összetéveszthetetlen német humorról árulkodnak, melyet egy felszabadult szellemű világnézettel kombináltak a szerzők. Ha jógaszkeptikus ember is vagy, talán ez a könyv adja majd a megfelelő inspirációt egy év eleji változtatáshoz az életedben. Még ha csak a környezetedet is szórakoztatod a mókás pózokkal sorban állás közben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Címkék: , , , , , , ,

/ Követem a magazint!