Deluxe-lemezt dobott ki a The xx az I See You-hoz három új dallal

Phenom'enon
2017.06.23., 11:31

Megjelent a The xx I See You című – eredetileg január 13-án napvilágot látott – albumának deluxe-változata három új dallal.

fotó: Alasdair McLellan | The xx

Az I See You lemez producerei a tavalyi évben a bandán kívül szólóban is – igen kiválóan – debütáló Jamie xx, valamint Rodaidh McDonald voltak, a felvételek pedig Londonon kívül ezúttal New Yorkban, Texasban, Reykjavíkban és Los Angelesben is zajlottak. A Young Turks kiadó gondozásában kiadott I See You tíz számot foglal magába (a bővített kiadvány pedig három extra dalt is), és vadonatúj honlap is jár mellé, melyet itt nézhettek meg.

A bővített változat új felvételei eddig kizárólag a Németországban forgalmazott deluxe-CD-n, valamint az exkluzív boxsetekben voltak elérhetők, tehát digitálisan és mindenki számára csak mától hallgathatók az alábbi felvételek:

Naïve

Seasons Run

Brave For You (Marfa Demo)

Utóbbi különlegessége, hogy a Brave For You demójához egy videó is készült, ami – a két másik audiofeltöltéssel együtt – a YouTube-on már elérhető.

Magyar idő szerint ma este fél 9-kor lép a Glastonbury fesztivál Pyramid Stage nevű színpadára a The xx, közvetlenül a Radiohead előtt. A zenekar koncertje élőben megtekinthető lesz, majd a stream felvétele holnap reggeltől visszanézhető lesz.

Hallgasd meg a The xx I See You albumának deluxe-kiadását:

Címkék: , , ,

/ Követem a magazint!