Anh Tuan séfnek áll?

Hering András
2013.07.31., 13:16

Anh Tuan vietnámi származású magyar divattervező idén új oldaláról mutatkozik be: Baldaszti Péter partnereként az Andrássy úton hamarosan megnyíló indokínai étterem szakmai vezetőjeként debütál. A közösen kreált autentikus és minőségi menüsorok elérhető áron várják majd az ázsiai konyha iránt érdeklődőket.


A Baldaszti Group pár éve színesíti már folyamatosan fejlődő fővárosunk gasztro- és szórakoztató piacát. A tavaly nyitott ZONA vagy az URIMURI, mint jelenlegi zászlóshajók, remek példák a csoport kiemelkedő jelenlétére Budapesten.

Szeptemberben elérkezik az idő, hogy a „muri” szomszédságában levő étterem teljesen új arculattal nyisson meg. Az új projektben Baldaszti Péter társa nem más, mint Anh Tuan, akinek neve a divat világában otthonosan mozgók számára nagyon ismerősen cseng. Péter és Tuan között egy baráti főzés alkalmával formálódott a gondolat, hogy létrehozzanak egy olyan helyet a belvárosban, amely autentikus ázsiai ételeket kínál elérhető áron, fiatalos környezetben.

„Tuannal gyorsan megtaláltuk a közös hangot, aminek eredménye egy különlegesen produktív munkafolyamat. Nagyon várom már, hogy ennek gyümölcsét közönségünk elé is tárhassuk.” – nyilatkozta Baldaszti Péter a partnerség kialakulásáról és a közös munkáról.

Egy keleti világban gyökerező, de a fiatal budapesti vállalkozók saját ízlésével átitatott koncepcióra számíthatunk, aminek hitelére garancia Tuan vietnámi gyökerei és tudása, valamint Péter gasztró-területen szerzett szakértelme. Az étlap klasszikus indokínai ételekből válogat, kiegészülve speciális, fúziós fogásokkal is. Az étterem konyhájában főszerepet vállaló Tuan, az autentikus főzési technikákat, helyi recepteket édesanyjától, otthon sajátította el. Az inspiráció forrása, valamint az ázsiai és európai kultúra közötti átjárhatóság tükröződik az étterem nevében, ami MADAME NOI-ként vonul be ősztől a budapesti köztudatba.

Anh Tuan a felkéréssel kapcsolatban a következőt nyilatkozta:

“Óriási feladat, amire régóta vágyom. A divat mellett a gasztronómia a másik szenvedélyem. Eddig is nagyon szerettem főzni, de a felkérésnek köszönhetően, már mindenkinek megmutathatom, hogy milyenek is az igazi vietnámi ízek.”

További különlegességnek számít maga a partnerség is, hiszen igen ritkán esik meg, hogy a gasztró- és a divatvilág két fiatalja összefog a közös siker érdekében. Az azonban biztosan állítható, hogy a társak saját területen szerzett tapasztalata, maximalizmusa és az általuk külön-külön is képviselt minőség garancia a számunkra.

Címkék: , , , , , , , , ,

/ Követem a magazint!

Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás