Ülj be a VIP-szektorba az Anna and the Barbies cirkuszi záróshow-jára, az Utópiára!

Phenom'enon
2016.10.26., 10:24

Az Anna and the Barbies elérkezett az UTÓPIA turné utolsó állomásához, ahol egy felejthetetlen nyár darabkái állnak össze egy összművészeti egésszé. November 18-án a Fővárosi Nagycirkusz porondján egy fergeteges rockcirkusz keretén belül mutatják be várva várt lemezüket, az Utópiát.

A nyereményjáték lezárult!

cimlap_aatb

Az Anna and the Barbies zenekar szokásához híven egy újabb meglepő, extrém, érzelmi és gondolati szinten nem kicsit provokatív, megdöbbentő-meghökkentő eseményre invitálja közönségét. A tavasszal elkezdett turné utolsó állomásával, összegezve az elmúlt hat Utópia-koncertet, egy igazán fantasztikus és látványos koncertnek nézünk elébe. A turnék során tapasztalt érzelmi, értelmi utazások, az általuk kiváltott asszociációs gondolatok alakították az új, idén már tizenegy éves zenekar immáron hetedik lemezét. Az UTÓPIA-koncertsorozat mind a hat állomása, tartalma, vendégei egy olyan kincses sziget részei voltak, ahol a cirkuszművészeti, kortárs irodalmi, zenei, táncművészeti és képzőművészeti alkotások álltak össze egy egésszé. Az Utópia-sorozat művészeti vezetője és rendezője Szabó K. István, akivel együtt álmodhatott a zenekar, és akinek köszönhetően minden meg is valósult – ugyanígy az utolsó turnéállomáson is, a lemezbemutatón.

Már a helyszín is sugallja azt a különlegességet, amit a Főváros Nagycirkusz nyújtani tud. Lesz itt minden, ami a részből egészet formál: cirkuszi fellépők reflektálnak a zenekari produkcióra, akusztik minikoncert (a nagykoncert közben), Pásztor Anna ruháiból készülő tárlat az előtérben, valamint multimédiás kiállítás a korábbi Utópia-turné koncertjeiből.

Néhány gondolat Pásztor Annától:

Megint visszanyúltunk ahhoz a fajta életérzéshez, ami miatt elkezdtünk tizenévesen nótákat írni. Borzasztó izgatott vagyok az új lemezzel kapcsolatban, mert a gyermekkorunk bukkan elő rajta. Az előző album nyersességéhez képest ezen a rajongókkal együtt alkotott család melege érződik. Az öcsém újra elkezdett kísérletezgetni elektronikus irányban, úgyhogy ez egy furcsa, elektronikus rock lesz poppal vegyítve, ami hihetetlenül emberszagú is letisztult szövegvilágával.

Ez lesz az UTÓPIA-turné révbe érése. Az egész olyan, mint egy visszafelé forgatott film. A puzzle összes darabkáját láthatták már azok, akik az eddigi állomásokon ott voltak, de most összeáll a teljes kép. Azt szerettük volna, hogy ez egy közös utazás legyen, aminek a vége valamiféle beteljesülés. Kicsit olyan, mint egy hosszan elhúzott karácsony. Díszítjük, díszítjük a fenyőfát, és a végén alá ülünk. Hihetetlen, milyen masinává fejlődött ez az összművészeti összeállás! Végre befuthatunk a célba. Nagyon érdekes dolog fog születni. A cirkusz alapvető jellegzetességei egészülnek ki énekszóval, elképesztően magas színvonalú zenével, gyönyörűséges díszletekkel és 21. századi vad rock’n’rollal.

UTÓPIA 7.

Az Anna and the Barbies lemezbemutató koncertje a Fővárosi Nagycirkuszban
2016. november 18. péntek 20.00
Facebook-esemény

Címkék: , , , , , , , , , , ,

/ Követem a magazint!
Köszönjük a részvételt mind a(z) játékosnak. A játék véget ért, a nyertes(eke)t értesítettük!