Phenom’ Podcast w/ Jaffa Surfa

Avatar photo
2017.02.7., 21:06

Jaffa Surfa ’99 óta karcol az éjszakában, mindenhol ott van, de sehova sem tartozik igazán… egy kézen meg lehet számolni azt a pár hazai producert, akit ténylegesen jegyeznek nemzetközi viszonylatban is, talán nem lövünk le nagy poént, ha azt mondjuk, ő köztük van.

Az All Inn, Tape Hiss, Banoffee Pies vagy az Eating Records csak néhány példa azokra a labelekre, amelyekkel kapcsolatban gyakran emlegetik a nevét. Bárhol teszik le az embert, mindig működik a kémia; zseniális mixtechnika, óriási lemezpark és a cipője is mindig nagyon tiszta. Surfa most egy „kétkezes oldschool analóg mix”-szel jelentkezik, amit egy csendes januári éjszakán rögzített a phenom’enon magazinnak: van rajta pár régi kedvenc, amit már 2001-ben játszott – és persze jó pár vadiúj finomság is.

Phenom’ Podcast w/ Jaffa Surfa

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.

Zene, ami most oda-vissza?

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.

Sláger, amit ki nem álhatsz?

Fluimucil Ábel bemutatkozó albumát.

DJ/producer, akit most nagyon?

Mr. G-t! De nem csak most.

Label, amitől bármit?

Nem tudok kiemelni egyet sem… annyi van. És heti szinten változik. Inkább legyen a mindenkori, a KDJ.

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.

Klub, ahonnan nincs hiányzás?

Aether, Corvin, Larm hármasból.

Fesztivál, ami kell?

Ozora és Alkotótábor.

Kütyü, ami nélkül nincs nap?

M44-7.

Film, amit meleg szívvel?

Egy lengyel filmszatírát, A bolond egy napját (Dzien swira).

Kabala, amit mindig?

Az nincs.

Rendezvény, ahol megtalálunk?

Debut, Corvin, és All Inn.

Mix, amit nekünk?  

Kétkezes oldschool analóg mix,  egy csendes januári éjszakán rögzítve. Van rajta pár régi kedvencem, amit már 2001-ben játszottam, és jó pár vadiúj finomság is.

Jaffa Surfa: Facebook | Instagram

Címkék: , , , , , , ,

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.
/ Követem a magazint!

Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás