Most szombaton ismét bulioázis nő ki a Vituki Strand medencéjénél

Varju Kitti
2016.07.22., 17:03

Van egy hely a Közvágóhídnál, a csepeli hév árnyékában, ahol családias hangulatban, a medence mellett vagy a hatalmas füves területen heverészve pihenheted ki a hét fáradalmait. Aztán amikor idejön a Pool&Beer csapata, mindezt megfejelik népszerű hazai dj-k és előadók szettjeivel, akik diszkréten egy kisebb bulioázissá változtatják a strandot. Legközelebb július 23-án lepik el a gumikacsák a Vituki Strandot – mutatjuk, kik adják a háttérzenét a szombati kikapcsolódáshoz.

Elméletileg csak zivatarok zavarhatják meg a nagy nyári meleget a hétvégén, így nincs is semmi akadálya, hogy strandolásra adjuk a fejünket. Lehet ezt úgy is, hogy összekötjük egy laza lépegetős bulival, streetfooddal, szaunázással, focival, termálvízzel és gumikacsákkal – mindezt a Pool&Beeren meg is találhatja bárki.

pool

Hét fellépővel tervezték meg az egész napos átlazító zenei programot a szervezők, akik a dj-szettek mellett ezúttal élőzenével is készültek. Mr.MSTRS háromórás behangolása után 13 órától a SoulClap Budapest (amelynek egyik alapítója, Bognár Szabolcs épp az e heti podcastfelelősünk) kever össze a fürdőzőknek a jazztől kezdve a hiphopon át a funkig és a soulig minden jót.

A kora délután Galactic Jacksoné, később pedig Vikipop mixeli a talpalávalót, utánuk pedig Po:tival fordulunk a naplementébe. Az estét Nora Matisse fűti fel a 11-kor kezdő és a végszót megkapó Seres előtt.

Az eseményre a jegyek a helyszínen 10 és 11 óra között 900 Ft-ért, 11 és 20 óra között 1800 Ft-ért, utána pedig ismét 900 Ft-ért kaphatóak. Minden egyéb információ a Facebook-eseménynél!

Címkék: , , , , , , , , , ,

/ Követem a magazint!