A Pál Utcai Fiúk és a Punnany Massif biztosítja a Park e-heti talpalávalóját

Phenom'enon
2017.05.29., 8:06

Sok teltházas, tízezernél is több embert megmozgató izgalmas szezonon és estén van túl a Budapest Park, melyet töretlenül folytat ezen a héten is. Csütörtökön az 1983 óta a magyar underground részét képező Pál Utcai Fiúk, pénteken pedig a megannyi teltházat felhajtó Punnany Massif veszi be a terepet.

Pál Utcai Fiúk
Csütörtök, 18:00, Nagyszínpad

A PUF végigkíséri a Budapest Park cseperedését, hiszen az első nyitástól kezdve velük van minden évben, szezononként többször is. A Pál Utcai Fiúk 1983 óta a magyar underground részei: megvívták a maguk csatáit, elérték a maguk sikereit, és tagcserék ide vagy oda, ők mindig a „PUF” voltak. Rengeteg koncert, teltházas bulik jelzik, hogy három évtized után is képesek megújulni. Okos szövegekkel ellátott lendületes gitárzenéjük folyamatos népszerűséget biztosít, a Budapest Park és közönsége pedig mindig örömmel várja Lecsóék újabb koncertjét, ahol az igazi bulizás és a csúcs hangulat garantált.

Facebook-esemény
Budapest-park Infó

Punnany Massif
Péntek, 18:00, Nagyszínpad

A Punnany Massif folytatja évek óta tartó teltházas-szériáját és amit beadnak, azt ígérik: nagyon beadják!

A kevesebből lesz a több” szellemében dolgoznak. Ellátogatnak a Budapest Parkba, hogy a tradícióknak megfelelően ismét Budapest legnagyobb szabadtéri színpadán ünnepeljenek. És ti velük tartotok?

Facebook-esemény
Budapest Park

Címkék: , , , ,

/ Követem a magazint!